tag:blogger.com,1999:blog-18898664.post8291461650948656319..comments2023-09-18T13:30:22.851+03:00Comments on mis iganes pähe tuleb ja ette jääb: VabaõhusöökUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-18898664.post-50280450233050101082009-02-08T20:54:00.000+02:002009-02-08T20:54:00.000+02:00See on äge värk! Meil kah suviti lõkkepann kasutus...See on äge värk! Meil kah suviti lõkkepann kasutusel, palju lahedam kui köögis susserdada.kukupaihttps://www.blogger.com/profile/10977250400067545479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18898664.post-75527923490569488672009-02-08T19:59:00.000+02:002009-02-08T19:59:00.000+02:00Pole siin midagi lõhna naabritega jagamist. Kõik o...Pole siin midagi lõhna naabritega jagamist. Kõik omale. <BR/>(naabrid olid sellest tuleasemest üle 100 meetri eemal kah ning ega tea, võib-olla oli neil veel parem kraan pannil)autorhttps://www.blogger.com/profile/09923430399276031628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18898664.post-12898824631102424652009-02-08T19:32:00.000+02:002009-02-08T19:32:00.000+02:00mõned pildid kohe lõhnavad!küpsetatud sibul ja vor...mõned pildid kohe lõhnavad!<BR/>küpsetatud sibul ja vorstid ja kadedad naabrid :DTi:ahttps://www.blogger.com/profile/06804589928779818279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18898664.post-33194980683162315522009-02-08T18:48:00.000+02:002009-02-08T18:48:00.000+02:00Väga ürgne see tulel toidutegemine!Väga ürgne see tulel toidutegemine!enetimmhttps://www.blogger.com/profile/18030740326331832871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18898664.post-18789945671515403442009-02-08T16:25:00.000+02:002009-02-08T16:25:00.000+02:00Suppe ja pirukaid on kah lahe väljas teha, kui sed...Suppe ja pirukaid on kah lahe väljas teha, kui sedalaadi vahendeid on, millega teha. Aga restitoit on vist kõigile maailma inimestele tuntud hea valik, seega tore mõte!!!Oudekkihttps://www.blogger.com/profile/10760956016074933921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18898664.post-35745694419915513372009-02-08T12:39:00.000+02:002009-02-08T12:39:00.000+02:00Eks see ole kuidas kunagi ja midagi.Vähest küpseta...Eks see ole kuidas kunagi ja midagi.<BR/>Vähest küpsetamist vajav liha on trellidel kindlasti parem teha, samas paksemate lihakäntsakate puhul annab panni serval küpsevatest lihatükkidest eralduv aines panni keskel lebotavatele kartulitele jms n-ö. lisaväärtust (et kogu pekk ikka endale sisse aetud saaks).autorhttps://www.blogger.com/profile/09923430399276031628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18898664.post-8779910900238976772009-02-08T11:30:00.000+02:002009-02-08T11:30:00.000+02:00protseduur näeb rohkem praadimise kui grillimise m...protseduur näeb rohkem praadimise kui grillimise moodi välja... seet6ttu ma vist teeks seal pannil ainult köögiviljad (mis restil kärssaks t6epoolest liiga ära) ja liha paneks ikka klassikaliselt trellide peale (kypsemise ajal veini v6i 6llega pealtpoolt niisutades, sama ajal iseennast sama kraamiga seestpoolt niisutades).Pettari Linnahttps://www.blogger.com/profile/13141101004861177076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18898664.post-33132033079228404262009-02-07T21:05:00.000+02:002009-02-07T21:05:00.000+02:00kui ma nuud nostalgiliselt suve peale motlen, siis...kui ma nuud nostalgiliselt suve peale motlen, siis grill-liha ongi see, mis mul siin puudu on...Reinehttps://www.blogger.com/profile/12744857967815113131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18898664.post-80484480889637460422009-02-07T20:48:00.000+02:002009-02-07T20:48:00.000+02:00No nii, sa ajasid veel suve isu kah peale..MA TAHA...No nii, sa ajasid veel suve isu kah peale..<BR/>MA TAHAN JU KAH GRILLIDA!Anonymousnoreply@blogger.com