pühapäev, 24. veebruar 2008

Robert Plant ja piknik jääl

16. aprillil 2005 toimus Tampere Tullikamaris Robert Planti + Strange Sensationi kontsert. Käisin seal minagi, tänud selle eest Aarele (õigemini nendele tundmatutele tüüpidele, kes otsustasid minemata jätta -> vabad piletid).
Koht ise on taolise ISA'ga kohtumiseks super: näed tegelast mõne meetri kauguselt. Kohalviibija kirjeldus - ega ma paremini oskaks kirjutada, pigem vastupidi.
Reis ise oli ka muidu mõnus. Ilm oli suht' soe, nii et mõned tüübid patseerisid linna peal T-särgi väel; kohvikud laiutasid juba päikesepoolsetel kõnniteedel jne.
Tagasi sõitsime vahelduse mõttes ringiga Lahti kaudu. Vahepeal pidasime eksootilise pikniku(ühe reisikaaslase sünnipäeva) ühe pisikese järve ujumissillal (järv ise oli veel jääs).

/ pilt on tehtud tundmatuks jääda sooviva Siemensi moblaga /




1 kommentaar:

  1. Minul oli au kiirabibrigaadi koosseisus tema Haapsalu linnuses toimuvat kontserti turvata. Saime korraldajatelt s6imata, kui yritasime näoga lava poole istuda - polevat kiirabile kohane, kuigi abi ei vajanud keegi - yks tyyp lihtsalt väsis ära ja tukastas natuke myyri ääres murul.

    VastaKustuta