pühapäev, 12. detsember 2010

Hallo Skype vol eiteamitmes

Lugupeetavad!
1. Kas tõesti on ilmvõimatu uue Skype versiooni pealeajamisel kasutaja seaded endiseks jätta?
Viimane versioonivahetus tuletas meelde MS Office 2007 versiooni, kus kõik oli per$$e keeratud, et va vastik juuser kasutamise asemel katsetaks ja otsiks.
2. Skypeto linkidest: mõelge see loogika läbi ja pange ta alles siis vägisi installil/versioonivahetusel peale; praegune ei sobi mitte. Solgib rohkem kui asi väärt.
3. Kasutades uut Skype to go otsenumbrit on kõne kvaliteet OK. Kui aga helistada nn üldnumbrile, hakkab kahel juhul kolmest mingi kõva kohin peale, mis rääkimise / kuulamise võimatuks teeb. See "omadus" on tekkinud viimase mõne kuu jooksul; enne seda pole kohanud (kasutan aastast 2008).
4.Skype Symbianiga telefonile (konkreetselt Nokia N97 mini): mõttetu on helistada mingi kõnekeskuse numbrile (näiteks laevapiletite broneerimiseks): "XXX valige 1", "YYY valige 2" ei õnnestu, sest mitte kusagilt ei saa enam numbreid valida. Sama muret kurdeti ka Skype foorumis, viimati 2 nädalat tagasi. Ega ma ei tea, võib-olla ongi see foorum kasutajate omavaheliseks lobisemiseks ja auru välja laskmiseks - mingit asjapulkade kommentaari ma seal ei näe.

Arvukal lugejaskonnal võib muidugi tekkida soov haarata klaviatuuri järele ja küsida, et miks ma skaibile ei kirjuta. Küsimus: kuhu? Foorumisse?
Mõned kuud tagasi kirjutasin blogisse Skype eesti keeles ühe kommentaari/tõrketeate. Arvake ära, kas see kommentaar seal üldse ilmunud on.

2 kommentaari:

  1. Tere,

    jah, hetkel tunnen täpselt samuti nagu Teie, et probleemist pole kuhugi kirjutada. Mitte kuhugi. Minul on probleem sisseehitatud veebikaameraga, mida Skype ära ei tunne. Ja kui seda Skype'i on ikka vaja tihti kasutada, siis on see üks suur jama küll. Arvuti poole pealt peaks kõik korras olema, seega probleem puudutab otselest Skype'i ja ma olen millegipärast enam kui kindel, et nad oskaksid ka vastata ja asjale lahenduse leida. Aga no ei mingit numbrit ega e-posti aadressi, kuhu kirjutada.

    Tervitades,

    Margit

    VastaKustuta
  2. skype ei viitsi symbianiga jamada, telefonide uus mood on ANDROID :D http://goo.gl/T7KdO

    VastaKustuta