laupäev, 7. veebruar 2009

Vabaõhusöök

Mu meelest parim variant õues söögi tegemiseks (me ei räägi siinkohal suppidest ja pirukatest, onju).
Kaugelt parem, kui tule kohal restil kõrvetamine.



Teiste kokanduse ja gurmee näidistega saab tutvuda siin

9 kommentaari:

  1. No nii, sa ajasid veel suve isu kah peale..
    MA TAHAN JU KAH GRILLIDA!

    VastaKustuta
  2. kui ma nuud nostalgiliselt suve peale motlen, siis grill-liha ongi see, mis mul siin puudu on...

    VastaKustuta
  3. protseduur näeb rohkem praadimise kui grillimise moodi välja... seet6ttu ma vist teeks seal pannil ainult köögiviljad (mis restil kärssaks t6epoolest liiga ära) ja liha paneks ikka klassikaliselt trellide peale (kypsemise ajal veini v6i 6llega pealtpoolt niisutades, sama ajal iseennast sama kraamiga seestpoolt niisutades).

    VastaKustuta
  4. Eks see ole kuidas kunagi ja midagi.
    Vähest küpsetamist vajav liha on trellidel kindlasti parem teha, samas paksemate lihakäntsakate puhul annab panni serval küpsevatest lihatükkidest eralduv aines panni keskel lebotavatele kartulitele jms n-ö. lisaväärtust (et kogu pekk ikka endale sisse aetud saaks).

    VastaKustuta
  5. Suppe ja pirukaid on kah lahe väljas teha, kui sedalaadi vahendeid on, millega teha. Aga restitoit on vist kõigile maailma inimestele tuntud hea valik, seega tore mõte!!!

    VastaKustuta
  6. mõned pildid kohe lõhnavad!
    küpsetatud sibul ja vorstid ja kadedad naabrid :D

    VastaKustuta
  7. Pole siin midagi lõhna naabritega jagamist. Kõik omale.
    (naabrid olid sellest tuleasemest üle 100 meetri eemal kah ning ega tea, võib-olla oli neil veel parem kraan pannil)

    VastaKustuta
  8. See on äge värk! Meil kah suviti lõkkepann kasutusel, palju lahedam kui köögis susserdada.

    VastaKustuta