reede, 24. august 2012

Kööginurk: üks hea ...

... hmm, salat äkki?
2 varianti:
virk inimene võtab porgandid, koorib-peseb ja keedab. Võib enne pikuti neljaks lõigata, keevad rutem.
Siis koorida samas koguses sibulaid ning hakkida ~0,5cm mõõduga tükkideks.
Seejärel võtta sama kogus juustu - mitte liiga kõva ega ka liiga pehmet ning lõigata ka see ~0,5 cm klotsideks.
Sama teha porganditega - need peaks juba jahtunud olema.
Segada kõik see kokku majoneesiga (mitte majoneesi nime kandva vedela plastmassiga)

Laisk inimene ostab purgi piiisikesi porgandikuubikuid ja nõrutab vedeliku ära.
Sibulavärki vaata ülevaltpoolt.
Peeneks hakitud juustu on kah hästivarustatud poodides saadaval (no hädapärast kõlbab ka riivitud, aga otsi hoolega)
Majonees nagu eelpool.

Hea on saadud segu enne konsumeerimist vähemalt pool tundi külmkapis seista lasta (kaane all muidugi).
Head isu!

Meelde tuletas see retsept


0 arvamust:

Postita kommentaar