neljapäev, 15. veebruar 2007

Koerateema jätkuks

Ajendatuna Strandbergi koeraloost kirjutas Marta pika jutu oma suhetest koertega.
Kommentaarium ise kujunes veel pikemaks ning seda lugedes tuli meelde üks vidin, mis võib koerapelgajaid veidi aidata ning üldse laseb end kasvatamatute koerte keskkonnas veidi rahulikumalt tunda.
Mõned aastad tagasi rääkis üks tuttav Eesti Telefoni montöör, kuidas nad läksid metsatallu raadiotelefoni paigaldama. Väravast sisse saanud tormas neile nurga tagant vastu paras vasikasuurune peni. Jõudes meestest mõne meetri kaugusele, keeras praktiliselt õhus ringi ja kadus sinna kust tuli. Pärast selgus, et mõlemad mehed olid korraga vajutanud oma koerapeletaja nuppe.
Netipoodides leidub neid nagu muda. Otsingusse kas dog chaser või electronic dog repellent -collar (- collar selleks, et ei tuleks surakat andvad kaelarihmad).
Viidatud lehel on selline aparaat:

2 kommentaari:

  1. kus juures - see asi toimib... üks minu tuttav Elionist on seda mulle naabri koerte peal näidanud... uvitav, miks mul see küll siiani ostmata on jäänud...

    VastaKustuta
  2. Kuidas nende juppide legaalsusega Eesti Vabariigis on ? Mingit looma vääriti kohtlemise paragraafi ei anna väänata ? Muidu rabaks ka ühe... kui seadusevastane on, siis haaraks ikka ühe, aga maskeeriks transistorraadioks vms. :P

    VastaKustuta