laupäev, 8. september 2007

E-post võib ka nii toimida

Möödunud aastal, kui Jyväskylä ralli ajaks majutuskohta otsisin, sai saadetud mitmesse kohta järelpärimised (et kas mökki on vaba). Ühest tuli vastus poolteise nädala pärast. Juba siis tekkis tunne, et vähemalt mõningate adressaatide jaoks toimib e-post nii:
- kusagil trükitakse saabunud kirjad välja
- need kirjad faksitakse teise kohta
- seal topitakse nad ümbrikku, NB! marki peale ei panda
- saaja peab selle kirja saamiseks veel omakorda postkontorisse järele minema ja eurotugriku lauale laduma.

Nüüd ootan jälle juba nädal aega vastust ühele täpsustavale järelpärimisele, mis sai saadetud puhkemade vahendus"palvelu" pakkuja kaudu.
Uhhh

3 kommentaari:

  1. no miks sa blogisse ei pistnud oma soovi, neile, kes jyväskylä kandis elavad. mu korter otse rallikontori õue peal. saab erilubadega puha sisse ralli ajal ja...autopaik ka olemas. ja tänavu olin ise ralli ajal veel eestis, nii et korter oma spetspropuskiga oli jummala vaba :)

    VastaKustuta
  2. ja kui sa soomega kirjavahetust pead...siis seal ongi asi aeglane. pead arvestama,et mailile vastatakse keskmiselt paari päeva jooksul, või natule hiljem, või ei vastata yldse, kui neile tundub, et asi on selge

    VastaKustuta
  3. Ega koha leidmisega probleeme polnud, valikus oli mitu ja kust esimesena vastati, sinna läksimegi. Molutasime seal nädal aega kuuekesi.

    VastaKustuta