esmaspäev, 10. detsember 2007

Kossuvissy

Kolmekuise pausi järel tuletas eelmisel neljapäeval end meelde migreenisarnane nähtus. Seda just ajal, mil pidin hakkama Tallinna poole kihutama, et järgmisel hommikul vara Viking Line'iga Soome sõita. Õnneks aitas õigel ajal manustatud Ibumax - isegi peavalu ei tulnud.

Soome pidin minema külla ammusele tuttavale, kes, olles loobunud lootmast, et ma ta juurde tööle lähen, palus mind appi mõttetalgutele tema firma tulevaisuuden kuvioista.
Nagu suvel sinna puhkusele sõites, tegi ka seekord Eesti piirivalve "Shengenit". Selle vahega, et suvel vehiti käega "sõida edasi", kuid seekord ma isegi ei näinud neid.
Veidi mökutamist Helsinkis maksis kätte sellega, et pidin pool teed pimedas sõitma. Kerge vihm, mis aeg-ajalt tuli + autode rataste alt üles kerkiv vesi + talvine klaasipesuvedelik (mis $ittagi ei pese) tegid sõidu silmadele päris vastikuks. Õnneks ufosid nägema ei pidanud. Lahtist mööda sõites sai lubatud lehva-lehva kah tehtud; kas ka õiges suunas - pole aimugi:


Targast jutuajamisest märkimisväärses "koguses" ei tulnud aga midagi välja. Esimese õhtu programm oli väike nõupidamine koos brändi (mina) ja Koskenkorvaga (tema) ning edasi jätkus maksa koormustest kohalikus baaris, kus muuhulgas pidasid pikkujoulu kohaliku tervisekeskuse töötajad.

Laupäev tõotas algul tulla töine, aga mingil hetkel otsustas võõrustaja siiski hakata pead parandama. Veidi juttu sai siiski aetud ning sõlmitud ka mingid kokkulepped, kuid kell viis õhtupoolikul keeras peremees, väsinuna raskest nädalatööst, magama. Jälgisin siis vahelduva eduga telekat ja virutasin naabrimehe weppimata netti.

Laevareisi ajal ei saanud ma jälle jätta imestamata reisikaaslaste mõjutatavust plärakastist kõlavast reklaamist: kuigi nende reisi lähtepunkt oli Helsinki ning enamik lõpuks ka sinna tagasi plaanis jõuda, osteti juba Tallinna sõites kastide-kottide viisi erinevaid maksa koormustestiks sobilikke aineid.

Njah.

Ja boonusträkk:

5 kommentaari:

  1. aga mina sain lehva lehva kätte, terve päeva ootasin, et millal tuul tuleb. tuligi :) ise lehvitasin ka, nii umbes kella 13 alates ,et mitte öiget momenti mitte mööda lasta. nüüd on selle nimi randmepõletik :)

    VastaKustuta
  2. Seoses ufodega veel nii palju, et Soomes tehtaks sulle sihukese jutu peale kohustuslikus korras kaelaveresoonte ultrahelitutkimus.

    VastaKustuta
  3. Seda ma mõtlen, et peaks miski tohtri juurde minema. Aga on selle arsti ametinimetus "neuroloog" või mis?

    VastaKustuta